Zobrazit fotografie
Sponzoři
Užívejte světla a příležitostí – foťte! :) 16. ročník Fotosoutěže běží!
Téma
Pozvánka vyhlášení výsledků 3. ročníku a workshop
1 
Vloženo Autor Komentář
22.03.2011 15:36:13
Kubát Lubor (Lu)
Kdyby to mělo být mañana, tak to by bylo úplně beznadějný ..... ale brzy je určitě kratší období než třeba dočasně (od roku 1968 byla na nešem území dočasně umístěna sovětská vojska) ..... a už tu nejsou ..... :o)
22.03.2011 0:32:33
Škrabálková Radka (radka)
:-) no to bude asi jako ve španělsku "maňana"...
16.03.2011 17:36:14
Bärtl Vladimír (bertik123)
Tak si tak přemýšlím o významu slova "brzy"...
07.03.2011 12:39:49
Lichtenberg Petr (PETRAS)
Vyhlášení proběhlo k mé spokojenosti :-))
1.místo
9.místo
10.místo
v žebříčku hodnoceném účastníky , jsou pro mě více než celoživotním fotografickým úspěchem.
Děkuji Akademii, režisérovi ... jo aha, to jsem si omylem vytáhnul připravenou řeč na Oskary .-)))
Takže děkuji autoru a pokračovatelům fotosoutěže LAA, prezidentovi LAA za přednášky, Mirdovi za předvedení lítacího aparátu a všem kdo se zůčastnili a celou akci připravovali.Kamilovi za podnětné rady při workshopu a kamarádkám a kamarádům se sklem za milou společnost.
Jen maličkatý postřeh ( né kritika ).. příště by mohla být akce více časově "zhuštěná". Postřeh byl ten, že kdyby se začlo těsně po obědě tak se celý workshop, focení , vyhlášení i beseda vešla tak do pěti hodin.Je to ale jen můj subjektivní dojem.Zdálo se mi to letos takové vláčné .-)))
Tak příště dobré světlo a zdar
02.03.2011 20:04:08
Šaman Vojta (VojtaSaman)
Zdravím ještě jednou všechny soutěžící!
Připomínám, že letošní vyhlášení je tuto sobotu 5. 3. v příbramském CAVOKu a ještě je možné potvrdit příjezd. Akce začne v 10 dopoledne společným fotografickým workshopem a po obědě bude pokračovat bowlingem. Kolem 17. až 18. hodiny se dostaneme k vlastnímu vyhlášení. Pokud někoho zábava unaví, je možné se ubytovat ve dvoulůžkových pokojích.
Prosím o potvrzení účasti na mailu redakce@laacr.cz, případně telefonicky.
Díky :)
01.03.2011 20:04:54
Hataš Zdeněk (matlas)
Letošního vyhlášení se bohužel nemůžu zúčastnit. Rád bych tedy alespoň touto cestou pogratuloval všem, kteří se umístili ať už "na bedně" nebo těsně pod ní. Myslím že na takovém detailu tu nikomu až tak nezáleží.

Vítězům slávu, čest poraženým.
24.02.2011 8:56:37
Kukačka Leoš (Leos)
Uvítal bych trochu více informací o časovém průběhu akce. Nocleh bude z pátka na sobotu nebo ze soboty na neděli?
Leoš
19.02.2011 10:55:21
Bärtl Vladimír (bertik123)
Vojtovi jsem to již sdělil, omlouvám tímto i ostatním svou neúčast. Syn mi na zmíněnou sobotu připravil již jiný program. Tak se těším na setkání jindy, třeba na LKTEPL. Vladimír
18.02.2011 23:27:23
Šaman Vojta (VojtaSaman)
Stejně jako v předchozích letech proběhne slavnostní vyhlášení vítězů loňského ročníku Fotosoutěže časopisu Pilot v CAVOKu na letišti Příbram v sobotu 5. března.

Momentálně vrcholí přípravy a prosíme Vás o potvrzení účasti buď odpovědí na tento e-mail, nebo telefonicky na čísle 777 085 397 (redakce Pilota) a o sdělení, zda se zúčastníte sami, nebo i s doprovodem a zda budete mít zájem o ubytování v CAVOKu.

Zváni jsou všichni zaregistrovaní účastníci Fotosoutěže Pilota LAA ČR a zvláště pozvaní hosté s doprovodem. Oceněné pozveme do konce února ještě e-mailem a telefonicky.

I letos bude zajištěno občerstvení a možnost ubytování. Počítáme i s bowlingovým turnajem.

Dle osvědčeného schématu budeme vyhlašovat:

5 nejlepších portfolií dle odborné poroty,
10 nejlepších fotografií dle odborné poroty,
10 nejlepších fotografií dle účastníků Fotosoutěže.

S mým nejbližším redakčním kolegou Kamilem Večeřou (fotografem, pilotem, předsedou poroty outěže a grafikem časopisu Pilot) jsme si vymysleli ještě zábavu navíc: dopolední fotografický workshop. Ten povede Kamil, a protože přes fotografování a grafiku je tu on, a tak, než bych mu fušoval do řemesla, vysvětlí vám sám, jak jej pojme:

„Fotografický Workshop - to je trochu honosný název pro sdílení radosti z fotografování, ale budiž:). Pokud bude na letišti provoz, půjdeme fotit ven. Výsledky si pak u projektoru prohlédneme a vzájemně se pokocháme tím, jak ten svět každý vidíme trochu jinak a současně si vyměníme postřehy, co by se dalo třeba ještě vylepšit. Když se nebude létat, zůstala by jen ta část u projektoru. Pro ten případ si vezměte na flashce 5 svých fotografií, o které byste se rádi podělili a slyšeli na ně názor nás ostatních a porotců.“

Duchovní otec Fotosoutěže Mirek Oros přijde také, aby přítomným přiblížil dosavadní průběh příprav na jeho zajímavý charitativní „létací“ projekt XCzech.

Na shledanou se těší,

Vojta Šaman
1